Lunch

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

 14 januari tot en met 19 januari

Maandag

GESLOTEN          

Dinsdag
Aardpeersoep
        ***
Witte en zwarte pens met compote 
Woensdag
Amercan, sla, frietjes
      ***
Sorbet
Donderdag
Varkenshaasje met zoete soya
      ***
Brownie chocolade
Vrijdag
Ajuinsoep met gorgonsola 
     ***
Victoriabaars, graanmosterd ,
Zaterdag
Kaaskroket
    ***
Fricadon met kersen en natuuraardappelen
      
 


MENU



Amuse bouche
****
Zalmsneetjes gemarineerd in single malt whiskey, coriander en komijnzaad
                                 Of
Artisanale Parmezaan kroket met seizoencompote
****
Kabeljauw met joge spinazie, geprakte bintjes en Tierenteyn mosterd
                                 Of
Gevulde kwartel met woudkampernoelies en truffel
****
Brownie van pure chocolade met appeltjes en pecan noten


Prijs per persoon    3 gangen : 45,00,-
                            4 gangen. : 52,00,-


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...