Lunch

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

11 december tot en met  15 december

Maandag

GESLOTEN          

Dinsdag
Stoofpotje van Noordzeevis met venkel en curry
          ***
appeltaart
Woensdag
Gehaktballetjes met tomaat en frietjes
      ***
Brie met notenbrood
Donderdag
Witloofsoep
      ***
Kwartel met snijboontjes
Vrijdag
Pladijsfilet met saffraan 
     ***
verse fruitsla
Zaterdag
Tomaat mozarella
    ***
Gevolgelte met groene peper
      
 


MENU



Amuse bouche
****
Zalmsneetjes gemarineerd in single malt whiskey, coriander en komijnzaad
                                 Of
Artisanale Parmezaan kroket met seizoencompote
****
Kabeljauw met joge spinazie, geprakte bintjes en Tierenteyn mosterd
                                 Of
Gevulde kwartel met woudkampernoelies en truffel
****
Brownie van pure chocolade met appeltjes en pecan noten


Prijs per persoon    3 gangen : 45,00,-
                            4 gangen. : 52,00,-


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...